TTTRY tapahtumat

Tietoturva ry:n keskeinen toiminta muodostuu jäsenille järjestettävistä tapahtumista. Tapahtumat voivat olla tietoturva ry:n tai yhteistyökumppaneiden järjestämiä. Tavoitteena on, että tietoturva ry:n järjestämät tilaisuudet ovat jäsenille mahdollisimman edullisia ja että yhteistyökumppaneiden tapahtumiin jäsenet saavat alennusta.

Tulevat tapahtumat

Löydät tulevat tapahtumamme tapahtumakalenteristamme täältä. Tapahtumiin ilmoittaudutaan kirjautumalla sivuston käyttäjtunnuksilla sisään ja menemällä tapahtumakalenteriin kyseiseen tapahtumaan. Jos ilmoittautuminen tapahtuu muulla tavoin, on tästä ohjeet kalenterimerkinnässä.

Tapahtumamateriaalit

Tapahtumien materiaalit ovat ladattavissa sivustolta jos niiden julkaisuun on annettu lupa. Tapahtumamateriaalien lataus vaatii sivustolle kirjatumisen jos niiden jakelu on rajoitettu vain jäsenille. Julkisten materiaalien lautaus ei vaadi kirjautumista. Materiaalit löydät täältä.

Tapahtumailmoittautumiset ja peruutukset


Tapahtumailmoittautumiset tehdään kunkin tapahtuman kohdalla mainitulla tavalla, yhteistyökumppanista ja järjestäjästä riippuen. Tietoturva ry:n tapahtumiin ilmoittaudutaan joko verkkosivujen kautta lomakkeella tai sähköpostitse tapahtuman yhteydessä annettuun osoitteeseen, jolloin saat heti automaattivastauksen.

Tietoturva ry:n omat tapahtumat ovat avoimia vain jäsenille, ellei toisin ole mainittu. Jos jokin tietty tapahtuma kiinnostaa, mutta et ole jäsen, kysele tapahtumavastaavalta.

Yhdistyksen omissa tapahtumissa ei normaalisti ole tiukkaa ylärajaa osallistujamäärälle. Jos paikkoja on rajallinen määrä, ilmoittautumisesi on voimassa vasta, kun saat erillisen vahvistuksen.

Peruthan osanottosi, mikäli et pääse tulemaan! Perumisen voi tehdä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tapahtumat (ät) tietoturva.fi, otsikoksi "Peruutus" ja tapahtuman nimi.

CPE-pisteiden raportointi ja auditointi


Tietoturva ry:n tapahtumista  voi raportoida CPE-pisteitä (ISC)²:lle ja ISACA:lle. Huolehdithan pisteiden raportoinnista itse.

Jos osallistumisesi Tietoturva ry:n tapahtumaan joutuu auditoitavaksi, voimme toimittaa pyydettäessä todistuksen osallistumisestasi. Lähetä pyyntö yhdistyksen tapahtumavastaavalle ja kerro tapahtuman nimi ja päivämäärä sekä oma postiosoitteesi, jonne haluat todistuksen lähetettävän. Yli vuoden vanhoista tapahtumista emme välttämättä pysty toimittamaan todistusta. Todistuksen toimittaminen edellyttää, että olet merkinnyt osallistumisesi paperiseen tapahtumassa kiertävään osallistujalistaan.

Tarkista CPE-pisteiden kirjautuminen tilillesi ajoissa, yleensä ennen vuodenvaihdetta.

Yhteistyökumppanien tapahtumat


Jos edustat tapahtumia järjestävää tahoa (kaupallista tai voittoa tavoittelematonta) ja haluat tapahtumatietosi TTRY:n kalenteriin ja/tai jäsentiedotteisiin, ota yhteyttä tapahtumavastaavaan.

Copyright © Tietoturva ry Toteutus Internet-Palvelut.fi SM